Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

'Narenciye'ye sloganını aranıyor

narenciye_ithalat.jpgDevlet Bakanı Kürşad Tüzmen, "Narenciyeye de fındıktaki (aganigi naganigi) gibi güzel bir slogan bulacağız. Hatta öyle bir slogan bulacağız ki, herkesin ağzı açık kalacak" dedi.

Kürşad Tüzmen, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Mersin'de, Narenciye Tanıtım Grubu'nun toplantısında, başarının güvenilirlik, istikrar ve kaliteden geçtiğini, bu kapsamda narenciyede de başarı için tanıtımın önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

Yapılacak tanıtım çalışmalarıyla narenciye tüketiminin artırılacağını ve dış pazardaki satışlara ivme kazandırılacağını ifade eden Tüzmen, "Narenciyeye de fındıktaki (aganigi naganigi) gibi güzel bir slogan bulacağız. Hatta öyle bir slogan bulacağız ki, herkesin ağzı açık kalacak" diye konuştu.

Konuşması sırasında duvardaki "Türk narenciyesi sizi mutlu eder" anlamına gelen "Citrus From Turkey Makes You Happy!" sloganını gören Tüzmen, "Citrus"taki "TR" harflerinin Türkiye'yi temsil eder duruma getirilmesini önerdi.

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) İhracat Genel Müdürü Ali Boğa da Türkiye'nin, narenciyenin anavatanı olma konusunda önemli başarılar sağlayabileceğine inandığını söyledi.

Kaynak: Dunyagazetesi.com.tr

Yorumlar

  • Henüz hiç yorum yok
Yorum yapmak için oturum açın