Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: İş yeriniz İçin Web Sayfanız var mı? veya hazır mı

İş yeriniz İçin Web Sayfanız var mı? veya hazır mı 11 yıl 5 ay önce #3426

  • huckfinn
  • huckfinn's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
Globalleşen Dünya'da hemen hemen herkes internet kullanıcısı. Durum böyle olunca bazı babadan kalma yöntemler zorunlu olarak değişmeye mecbur kaldı, bence iyi de oldu.
Teknolojiyi ve interneti şu an 1 milyar'dan fazla insan kullanıyor. Bu kocaman pazarda interneti düzgün kullananlar ise aslan payını alacak.Bundan dolayı artık web sitesi sahibi olmak farz olmaktan öteye gitti. Web sayfasını sadece zorunluluktan(artık tüm iş yeri sahiplerinin yapması zorunlu) dolayı değil, profesyonel düşünce içinde kullanmamız gerekir. Düşünün şirketinizin arama motorlarında görünmesi ve hergün hiç alakanızın olmadığı yerlerden iş tekliflerinin gelmesi veya bu kişiler tarafından taleplerinin size ulaşması ve müşteri ağınızın genişlemesi. Bunu kim istemez?
Bence geç olmadan siz de bu işe bir start verin. Üstelik hiç tanımadığınız ve 1000'lerce dolar talep eden web master'lara da gebe kalmadan. Sitenizi kendiniz dizayn edin ve meyvelerine kendiniz ulaşın
Bu konuda size önerebileceğim bir çok yer olmasına karşın, size güvendiğim ve kendi kullandığım bir siteyi vermek istiyorum. Web master'lara ödeyeceğiniz rakamların sadece %10'u kadar bir maliyetle hem bu işte tecrübe edinin, hem de artık kaçınılmaz olan internet dünyasındaki yerinizi sağlam bir şekilde alın.
Web Sihirbazı Site Yönetimi
Sizlere hayırlı günler ve hayırlı kazançlar
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.