Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla
Bu bölümüze yeni veya mevcut ürünleri tanıtabilirsiniz.
Lütfen satış amaçlı ilan vermeyiniz

BAŞLIK: BERA

biz kimiz? 10 yıl 6 ay önce #3514

BİZ KİMİZ?

1997 yılında başladığımız tarım sektörü çalışmalarını 2005 yılında ENZİM ve VİTAMİN katkılı yeni ve spesifik ürünlerin satışını yapmaya başlayarak hızlandırdık. Ticari faaliyetimize bugün 50’nin üzerinde ürün olmasına rağmen başladığımız gün olan HEYECAN ve amacımız neyse bugünde aynı HEYECAN ve amaç ile görevimize devam ediyoruz. Şirketimiz granül gübre üreticisi olup, aynı zamanda enzim,protein ve vitamin takviyeli ve bitki fizyolojisinin her dönemine uygun özel içerikli gübrelerin üretimini-ithalatını yapmaktadır.
FARKLI BEKLENTİLERE FARKLI ÇÖZÜMLER!!! BU YÜZDEN BİZ MÜŞTERİLERİMİZE VE ÇİFTÇİLERİMİZE; ÜRÜN SATMIYORUZ=PROBLEMİNİZİ ÇÖZÜYORUZ ÜRÜN SATMIYORUZ= FAYDA SAĞLIYORUZ ÜRÜN SATMIYORUZ=SÜRDÜRÜLEBİLİR VE DEVAMLILIĞI OLAN TİCARİ KARLILIK SAĞLIYORUZ.
03287362255
05335932140
Son Düzenleme: 10 yıl 6 ay önce yazan ezgi gübre.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

BERA 10 yıl 6 ay önce #3515

TAZE FİKİRLER,ÜSTÜN ÜRÜNLER!!!
BERA 15-40-0+10SO3+1Zn
BERA Bünyesinde %15 azot (N) ve %40 fosfor (P) ayrıca %10 kükürt ve %1 çinko içeren GRANUL form’da taban gübresidir. İçeriğindeki azot, amonyum (NH4) formunda olup, bu durum bitkilerin ilk gelişme dönemleri üzerine olumlu etki yapmaktadır. amonyum (NH4) formun toprakta tutulur. Böylece Aşırı yağış veya aşırı sulama durumunda topraktan yıkanma ile azot kaybı olmaz.
BERA gübresi tüm tarımsal faaliyetlerde fosforlu gübre olarak kullanılmaktadır. fosfor, bitkinin ilk gelişme dönemlerinde kök gelişmesi için oldukça önemlidir. BERA gübresinin bünyesindeki fosfor içeriğindeki kükürt sayesinde kireçli toprakta bol miktarda bulunan kalsiyum (Ca) ile birleşerek bitkiler tarafından alınamaz forma dönüşmez..Diğer fosfor içerikli gübreler de bu durum bitki aleyhine çalışmaktadır.
İçeriğinden dolayı Klor içermez, Tuzluluk yaratmaz, içerisinde bulunan Kükürt sayesinde toprakların PH değerlerinin düşürülmesinde önemli bir rol oynamaktadır. BERA ,içeriği sayesinde her türlü toprakta çalışabilmektedir.
BERA konvansiyonel gübremizi klasik DAP (18.46.0) gübresi yerine GÜVENLE kullanabilirsiniz.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.