Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: AGROEXPO Eurasia 2008 4.ULUSLARARASI TARIM, SERA VE HAYVANCILIK FUARI

AGROEXPO Eurasia 2008 4.ULUSLARARASI TARIM, SERA VE HAYVANCILIK FUARI 15 yıl 7 ay önce #511

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
22 ülke AGROEXPO Eurasia'da buluşuyor
İzmir Uluslararası Fuar Alanında 20-23 Kasım 2008 tarihleri arasında düzenlenecek olan Agroexpo Eurasia'da, 22 ülkeyi kapsayan Alım Heyeti Programı gerçekleştiriliyor.



T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğünde yürütülen organizasyon çerçevesinde hedef seçilen 22 ülke sektör firmalarının fuar ziyareti yapmaları ve yerli firmalarla ikili iş bağlantısı gerçekleştirmeleri sağlanacak.

Yoğun bir program hedeflenen organizasyon için seçilen hedef ülkeler, katılımcı firmaların talepleri doğrultusunda oluşturuldu. Alım Heyeti Programı gerçekleştirilecek olan hedef ülkeler; Afganistan, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Beyaz Rusya, Etiyopya, Irak, İsveç, Kazakistan, Kenya, Kırgızistan, Kuveyt, Mısır, Özbekistan, Rusya, Suudi Arabistan, Senegal, Sudan Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna, İtalya ve Yunanistan olarak belirlendi.

2007 yılında 4 günde 81 bin kişi tarafından ziyaret edilen, ikili firma görüşmeleri ve yurtdışı katılımcı performansıyla haklı bir başarı elde eden AGROEXPO Eurasia'da, 272 standlı firma katılımı ile toplamda 600 firma temsili gerçekleştirildi.

Dünya Tarım Devleri İzmir'de Buluşuyor; sloganıyla yola çıkan ve uluslararası tanıtım çalışmaları ile yurtdışı katılımcı ve ziyaretçi sayısını da her yıl arttıran AGROEXPO Eurasia, 30,150 m2 kapalı alanda ve 4 farklı holde gerçekleştiriliyor.

2008 yılı katılımcı firma hedefini 350 olarak belirleyen, ürün grupları ve marka çeşitliliğini daima öncelikli kriterleri arasında tutan AGROEXPO Eurasia, ulusal ve uluslararası firma iştirakleriyle katılımcı sayısını her yıl arttırıyor.

Ayrıntılı bilgi için;
Orion Fuarcılık Ltd.Şti.
tel: 0232 444 04 76
faks ; 0232 472 09 39
e-posta; Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
web site; www.tarimfuari.com
Son Düzenleme: 15 yıl 7 ay önce yazan admin.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:AGROEXPO Eurasia 2008 4.ULUSLARARASI TARIM, SERA VE HAYVANCILIK FUARI 15 yıl 7 ay önce #564

  • Leviathan
  • Leviathan's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
Bilgilendirme için tesekkürler
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.