Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: panel

panel 16 yıl 3 ay önce #148

selam,
aşağıda örneğini vermiş olduğum bir projemiz var. Çeşitli konularda görüşlerinizi bekliyorum umarım herkez için hayırlı olur.

PROJENİN ADI:
ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ VE ÖZLÜK HAKLARIMIZ Adıyla bir panel hazırlanması.
PROJEYİ SUNAN:
ALİ BULAT 2004341012 (Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü 3. Sınıf öğrencisi)
PROJE TARİHİ:
1822 ŞUBAT 2008 (Okulun 2. Haftası, daha sonra belirlenecek bir gün)
Okulun daha ilk haftası olması dolayısıyla öğrenci arkadaşlarımın dersleri yoğun olmayacaktır, bu sayede katılım yüksek oranda olacaktır.
PROJENİN AMACI:
Ziraat mühendisliği proğramında eğitim gören bizlerin gelecekte karşılaşacakları sorunların anlatılması, ziraat mühendislerinin özlük haklarının tanıtılması. Tohumculuk kanunu gibi çıkarılan yasaların, değiştirilen yönetmeliklerin (Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan Ve Perakende Satılması İle Depolanması Hakkındaki Yönetmelik gibi) bizlerin gelecekteki iş hayatını nasıl etkileyeceğinin tartışılacağı, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinin, öğrencilerinin ve ziraat mühendisliği alanında isim yapmış büyüklerimizin de katılacağı bir panel organizasyonunun hazırlanarak bizlerin ve diğer öğrenci arkadaşlarımızın bilgilendirilmesi hedeflenmiştir.
PANEL KATILIMCILARI:
PANEL BAŞKANI:
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ayzin KÜDEN
1. KONUŞMACI:
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi başkanı sn Ayhan BARUT
2. KONUŞMACI:
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü, Tarım Politikası ve Yayım Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA
3. KONUŞMACI:
Öğrenci arkadaşlarımın karşılaştıkları sorunları anlatan bir konuşma hazırlayacağız ve bu konuşmayı yapacak arkadaşımız.

PANELİN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ YER:
İ. AKİF KANSU TOPLANTI SALONU
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.