Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN DANIŞMANLIK

ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN DANIŞMANLIK 11 yıl 10 ay önce #3342

  • yusufyel
  • yusufyel's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Aktif Üye
  • Gönderiler: 30
  • Teşekkür Sayısı: 2
Değerli Dostlar;
Uzun zaman aralığından sonra tekrar forumda yine birlikteyiz.Bu zamana kadar yaptığımız çok yoğun araştırmalar ve projelendirme çalışmaları sebebiyle sizlerden uzak kaldım.
Gerek BÜYÜKBAŞ gübresi esaslı,gerek ET VE YUMURTA TAVUĞU gübresi esaslı,gerek YARASA gübresi esaslı ,gerek büyük çaplı EVSEL ATIKLAR esaslı ,gerek BİYOGAZ TESİSLERİ FERMENTÖR SONRASI ATIK ESASLI ve gerekse de LEONARDİT ESASLI organik gübre üretim tesislerinin nasıl olması konusunda bilgiye uygulamaya ihtiyacı olacak olan organik gübre üretim tesisi kurma müteşebbisleri için DANIŞMANLIK hizmetinide vermeye başladık.Yeterki verimli bir üretimin önünü açalım.Bundan hem girişimciler,hem ülke ekonomisi ve hemde gelecek nesiller sağlıklı ürünlere kavuşmanın onurunu yaşasınlar....
Tecrübeyi ucuza elde etmenin tek yolu danışmanlık hizmetinden yararlanmaktır.Yoksa pekçok girişimci kardeşimiz gibi geri dönülemez hatalar yapmak tecrübenin çok pahalıya mal olmasının sebebi olur.
Organik gübre üretim tesisleri konusunda çalışma yapmak isteyen girişimcileri,elindeki atığı işlenmiş ürün haline getirmek isteyen çiftlik sahiplerini bu danışmanlık hizmetimizden yararlanmaları için bekliyoruz.

selamlarımla...
yusuf yel
0 542 477 96 29
0 332 342 40 82
www.yusufyel.com
K O N Y A
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: uygun