Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: SEKTÖRÜN, MERAKLA BEKLEDİĞİ FUAR…

SEKTÖRÜN, MERAKLA BEKLEDİĞİ FUAR… 11 yıl 4 ay önce #3432

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
Orion Fuarcılık tarafından Denizli’de 9. kez sektöre kapılarını açacak olan Aegeanagri Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı sektörün ve bölgenin lideri olma özelliğini bu yıl da sürdürecek. Ege Bölgesi’nin yanı sıra diğer bölgelerden de firmaların katılımı ile gerçekleşecek olan fuarın bu yıl yaklaşık 125 bin sektör mensubu tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

Denizli Egs Park Fuar Alanı’nda, 20 – 24 Şubat 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan fuarda, geçtiğimiz sene 247 seçkin firma yer aldı ve ürünlerini meraklılarına sergileyebilme fırsatı yakaladı. Orion Fuarcılık tarafından, Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber toplam 119 bin kişi tarafından ziyaret edilen fuar, 2013 Yılında da katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile sektöre damgasını vuracak.

Tarımın yanı sıra sanayide de söz sahibi olan bölge, gerek alt yapılarını tamamlamış olmasıyla, gerekse de ulaşım, konaklama ve turizm alanındaki gelişmiş olanaklarıyla bütün yatırımcıların dikkatini çekmekte. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, katılımcılarına böyle bir bölgede yapılıyor olmasının avantajlarını sunarken, bütün Türkiye’ye kolaylıkla açılabilmeleri için olanak yaratıyor.

21.000 m2 Fuar Alanı

Orion Fuarcılık; 2013 yılı için katılımcılarından gelen yoğun talep üzerine, 15.000 m2 olan Denizli Egs Park Fuar Alanı’na, 6.000 m2 ek çadır alan kurarak toplam alanı 21.000 m2’ye çıkaracak. Katılımcı olarak bu fuarda yer almanız, son teknolojilerinizle geliştirdiğiniz ürünlerinizi tanıtarak mevcut iş bağlantılarınızı güçlendirmek adına çok değerli bir yatırım olacak.

Sektörde marka haline gelen Denizli Tarım Fuarı kapsamında; Tarımsal Mekanizasyon, Traktörler - Biçerdöverler, Tarım Makineleri Yan Sanayi, Sulama Teknikleri, Seracılık- Sera Konstrüksiyon Ekipmanları, Gübre, Tohum, Fide – Fidan, Zirai İlaçlar, Hayvancılık, Hayvansal Üretim Makineleri, Hayvancılık Ekipmanları, Yem Sektörü, Ambalaj ve Ambalaj Ekipmanları, Birlik, Dernek ve Sektörel Yayınlar alanlarında faaliyet gösteren sektör firmaları katılımcı olarak yer alacak.

20 – 23 Şubat tarihlerinde 10:00 – 19:00 saatleri arasında, 24 Şubat günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak fuarın girişleri ücretsiz olup, tüm sektör çalışanları davetlidir.


DNZL_REKLAM.jpg
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.