Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: SEKTÖRÜN MERAKLA BEKLEDİĞİ FUAR: AGROEXPO EURASIA

SEKTÖRÜN MERAKLA BEKLEDİĞİ FUAR: AGROEXPO EURASIA 10 yıl 11 ay önce #3499

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
SEKTÖRÜN MERAKLA BEKLEDİĞİ FUAR: AGROEXPO EURASIA
Tarım ve hayvancılık sektörünün en önemli buluşma platformu olan Agroexpo Eurasia ile eşzamanlı olarak düzenlenen Animalexpo; sektörün liderlerini 19 – 22 Eylül 2013 tarihleri arasında bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Agroexpo Eurasia bu yıl 9. kez tarım sektörüyle buluşurken, Animalexpo ise 5. kez hayvancılık firmalarını bir araya getiriyor. Avrupa ve yakın coğrafyanın öncelikli tercihi olan ve Türkiye'nin en büyük uluslararası tarım fuarlarından olma özelliğini devam ettiren AGROEXPO EURASIA 9. Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı ile ANIMALEXPO 5. Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı, Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenecek.

2012 Yılında, katılımcılarından aldığı yer tahsisi taleplerine cevap verebilmek adına mevcut alanını % 40 büyüterek 45.000 m2’ye çıkaran Agroexpo Eurasia ve Animalexpo, geçtiğimiz sene 50 ülkeden 594 markayı 126.800 ziyaretçi ile buluşturdu ve organizasyonun kusursuz işleyişi ile bütün ziyaretçilerden tam not aldı.
Katılımcı ve ziyaretçi profilini her yıl yenileyerek bir önceki yıldan daha güçlü yoluna devam eden Agroexpo Eurasia ve Animalexpo için 2013 yılı hazırlıklarına aynı hızla devam ediyor. Aralıksız devam eden yurtdışı çalışmaları ve sürekli kendini geliştiren ekibiyle Orion Fuarcılık, bu sene 650 katılımcısını ve 150.000 ziyaretçiyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Bu büyük organizasyona ev sahipliği yapan Tarım ve Hayvancılık şehri İzmir; başta Ege olmak üzere, tüm Türkiye'deki çiftçi, çiftlik sahipleri ve sektör profesyoneli tarafından bu sene de büyük ilgi görecek. Orion Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen 950 otobüs organizasyonuyla 45.000 kişinin getirilmesi planlanan fuar 4 gün boyunca sektörün nabzının İzmir’de atmasını sağlayacak.
Katılımcı profilleri arasında Traktörler, biçerdöverler, römorklar, Tarım makineleri ve yan sanayi, Sulama sistemleri ve ekipmanları, Seracılık, sera konstrüksiyon ve ekipmanları, Tohum, fide, fidancılık sektörleri, Gübre ve yem sektörleri, Bahçecilik ve bahçe ekipmanları, Ekolojik tarım, Kanatlı hayvan yetiştiriciliği ve ekipmanları sektörü, Küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık, Hayvansal üretim makineleri, Hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, Süt - et üretim endüstrisi ve tüm teknik gereçler, Zirai ilaç ve kimyasal tarım ürünleri, Ambalaj ve ambalaj ekipmanları, Tarımsal laboratuar cihazları, Toprak analiz sistemleri, meteorolojik ölçüm sistemleri, Tarım ile ilgili sektörel yayınlar ve birlikler yer alacak.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.