Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: Ege Su Forumu '09

Ege Su Forumu '09 14 yıl 6 ay önce #2025



Sayın İlgili,
EGE SU FORUMU’09, 12 - 14 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecek ve ana teması “Geleceğimizin Güvencesi: Su” olan bir sosyal sorumluluk projesidir. Yurtiçinden akademisyenlerin, öğrencilerin, kamu kuruluşlarının, derneklerin, firma yetkililerinin ve suyla ilgili sorumluluk hisseden toplumdan her kesimin; yurtdışından ise konuşmacı akademisyenlerin katılımının beklendiği, toplamda 800 kişilik bir projedir.
Forum ile amaçlanan; ülkemizin su kaynaklarına ve kaynakların korunmasına dikkat çekerek; bilinçlilik düzeyini arttırmak, her geçen sene yabancı katılımcı sayısını arttırarak; Türkiye’nin ve kaynaklarının tanıtımını sağlamak, Türkiye’nin suya verdiği önemin tartışılmasına ve çözüm önerilerinin yaratılmasına ortam oluşturmak, katılımcıların, konuşmacıların tecrübelerini paylaşmalarını ve eğitimlerle eksik olduklarını düşündükleri alanlarda bilgilenmelerini sağlamaktır.
Siz değerli ilgili, bu ülkenin suya değer veren bireylerinden biri olarak, bize sizden destek isteme cesaretini verdiniz. Katılımcı kimliğiyle forumumuzda yer almanız, bize onur verecektir. Kafanızda soru işareti bırakan her türlü sorunuz için www.egesuforumu.org adresine tıklayabilirsiniz. Foruma ilgi gösterebileceğini düşündüğünüz kişilere internet sitemizdeki www.egesuforumu.org/katilimci-kayit-basvurusu/ linkini ulaştırabilirseniz seviniriz. Katılımınızla ilgili olumlu ve ya olumsuz görüşlerinizi en kısa zamanda bildirmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,


Arda BİBİKA
EGESKUT Yönetim Kurulu & Ege Su Forumu'09 Proje Başkanı
Adres: Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı - 35100
Bornova / İZMİR
Tel: 0 (232) 388 40 00 - 2814
Fax: 0 (232) 388 36 81
Cep: 0 (534) 208 50 02
E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Web: www.egesuforumu.org


Proje Eki
Ege Su Forumu '09 Proje Dosyası Download
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.