Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: 17. TRAKYA TARIM FUARI

17. TRAKYA TARIM FUARI 14 yıl 9 ay önce #1660

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
Tarımla ilgili tüm yenilik ve teknolojilerin ilk elden tanıtıldığı, Trakya Bölgesi tarım sanayicisi ve bölge çiftçisi tarafından yakından takip edilen Trakya Tarım Fuarı, 22 Temmuz 2009 Çarşamba günü, Çorlu Orion AVM’ de 17.kez açılıyor.

22–26 Temmuz 2009 tarihleri arasında tarım sektörünün en büyük firmalarını 5 gün boyunca profesyonel ziyaretçilerle bir araya getirecek olan Trakya Tarım Fuarı, 50 bin civarında sektör mensubunu Çorlu’da ağırlayacak.

Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon firmalarının yoğun katılımı ile ziyaretçisine farklı ürün çeşidi ve fiyat alternatifleri sunan Trakya Tarım Fuarı, Hayvancılık Teknolojileri, Hayvansal Üretim Makineleri, Tohum, Fide, Fidancılık, Gübre, Sulama Sistemleri ve Plastik sektörlerinde faaliyet gösteren seçkin firmaları, yaklaşık 15.000 m2 açık sergi alanında bir araya getiriyor.

2009 yılı katılımcı firma hedefini 150 olarak belirleyen, ürün grupları ve marka çeşitliliğini daima öncelikli kriterleri arasında tutan Trakya Tarım Fuarı, ulusal ve uluslararası firma iştirakleriyle katılımcı ve ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

2008 yılında 123 firma katılımı ile gerçekleşen Trakya Tarım Fuarı, 45.952 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmış, yatırımcılar ve potansiyel müşterilerin buluşma noktası olmuştur. Ziyaretçi organizasyonlarımız ile her geçen yıl daha fazla talep toplayan ve güçlenen Trakya Tarım Fuarı, Trakya Bölgesi’ni ve Çorlu’yu tarımın kalbi konumuna getirmiştir.

Trakya Tarım Fuarı, Gelenekten Geleceğe Uzanan Köprü…
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.