Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: Ziraat Mühendisleri imza Kampanyası

Ziraat Mühendisleri imza Kampanyası 14 yıl 11 ay önce #1485

  • akbıyık
  • akbıyık's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 4
"Söz Verilen 2500 Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim Alımına Ne Oldu?"

İmza Kampanyası

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Sayın Başkan ve Üyeleri
Sayın Başbakan
Sayın Tarım ve Köyişleri Bakanı

Tarım Bakanlığına 2500 Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim Alınacak (?)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, 2008 yılı içinde 720 veteriner hekim, 1780 mühendis olmak üzere toplam 2 bin 500 sözleşmeli personel alımı yapacaklarını bildirdi.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Eker, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 2008 yılında personel alımına ilişkin bir takvim olup olmadığına dair soru önergesini yanıtladı. Eker, 2008 yılında alınacak olan 4/B sözleşmeli personel için herhangi bir takvim belirlenmediğini kaydederek, Maliye Bakanlığı'nca toplam 2 bin 500 adet pozisyonun vize işlemi yapıldığı takdirde ÖSYM Başkanlığı'na personel alımı için bildirim yapılacağını belirtti. Bakanlığa 2008 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Hükümleri doğrultusunda belirlenen açıktan atama ve kurumlararası nakil yoluyla personel alımı ile ilgili kontenjan sayısının 695 olduğunu ifade eden Eker, bu kontenjanın açıktan, naklen ve istifa sonrası atamalar ile KPSS'den kadrolu eleman alımlarında kullanılacağını bildirdi. Eker, "2008 yılı içerisinde, KPSS sonucuna göre 720 adet Veteriner Hekim, 1780 adet Mühendis olmak üzere toplam 2bin 500 adet 4/B kapsamında sözleşmeli pozisyonda personel istihdam edilmesi düşünülmektedir" dedi. (ANKA)

Ama Alınan Kaç Kişi ?


Yoksa 10ar bin 20şer bin yapılan Öğretmen ve Polis alımının devleti etkilemediği, ancak sıra biz Ziraat Mühendisleri ve Veteriner Hekimlere gelince bu 2500lük alımla devletin batacağı mı düşünülmektedir?

Bakanımıza Açık Mektup

Sayın Bakanımız Mehdi Eker' den sadece bakmasını değil biz Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimlerle alakadar olmasını ve görevinin seçim bölgesinde oy toplamak değil TARIM bakanlığı olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Sayın BAKAN'ımızı en kısa zamanda 18000 Ziraat Mühendisi ve 4500 Veteriner Hekim' in yaralarını sarmaya davet ediyoruz."Türkiye Tarım Ülkesidir..."

Lütfen tıklayın
http://www.mehdieker.net/
Son Düzenleme: 14 yıl 11 ay önce yazan akbıyık.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:Ziraat Mühendisleri imza Kampanyası 14 yıl 6 ay önce #2095

  • break
  • break's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Paylaşımcı Üye
  • Gönderiler: 48
Bakanin sitesinde uyari verdi antivirus programi .
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.