Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Tarım Zirvesi Antalya'da başlıyor

sz01.gifTarım finansmanı ve sektörde risk yönetimi konusunun ele alınacağı ''1. Tarım Zirvesi'' 18 Haziran'da Antalyada gerçekleştirilecek.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Sayın Mehmet Mehdi Eker'in açılışını yapacağı toplantıya bankacılık ve sigortacılık sektörünün önde gelen isimleri konuşmacı olarak katılacak. ''Stratejik Sektör Tarım''' ana temasıyla düzenlenecek toplantı tarım finansmanı ile tarım sigortalarının masaya yatırılacağı iki oturumdan oluşacak.

''Tarım Finansmanında Alternatif Yaklaşımlar'' başlıklı ilk oturumda, tarım sektörünün finansmanında gerek sektör oyuncularının gerekse de finansman sağlayan kuruluşların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerinin yanı sıra finans sektörünün tarım sektörüne yönelik çalışmaları ele alınacak.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli'nin başkanlığında düzenlenecek oturumda, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türk Ekonomi Bankası Genel Müdürü Varol Civil, Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım söz alacak.

''Tarımda Sigorta Bilinci ve Risk Yönetimi'' konulu ikinci oturumda ise, tarım sigortaları, uygulamaları, bu alanda risk transferi bilincini yükseltme çalışmaları gibi konular tartışılacak. Güneş Sigorta Genel Müdürü İlker Aycı, Ankara Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Enis Basım ve Güven Sigorta Genel Müdürü Bülent Somuncu'nun yer alacağı oturumu, Genel Sigorta Genel Müdürü ve TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Taşkıran yönetecek.

Kaynak: http://www.dunyagazetesi.com.tr

Yorumlar

  • Henüz hiç yorum yok
Yorum yapmak için oturum açın