Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Bu kampanya kaçmaz !

kampanya_antep.jpgFıstık Gaziantepli çiftçilerin imdadına yetişti. Nakit sıkıntısına düşen üreticiler fıstığı kredi kartı gibi kullanıyor. Hububattan bekledikleri kazancı elde edemeyen Gaziantepli çiftçiler, ihtiyaçlarını bir ay sonra hasadına başlayacakları Antep fıstığını teminat göstererek satın alıyor.

Hububattan bekledikleri kazancı elde edemeyen Gaziantepli çiftçiler, ihtiyaçlarını bir ay sonra hasadına başlayacakları Antep fıstığını teminat göstererek satın alıyor.

Zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için bahçelerinde olgunlaşmakta olan Antep fıstıklarını teminat göstererek alışveriş yapmaya başladıklarını ifade eden çiftçiler, şunları anlattı:

''ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN''

''Bu yıl buğday ve arpamız olmadı ama fıstığımız bol. Zor durumda kaldık ama imdadımıza fıstık yetişti. Zorunlu ihtiyaçlarımızı esnaftan fıstık zamanı ödemek koşuluyla karşılayabiliyoruz. Esnaf da memnun biz de memnunuz. Biz ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz, piyasadaki durgunluktan şikayet eden esnaf da satış yapabiliyor. Çiftçiye borcunu fıstık hasadından sonra ödemek koşuluyla ürün satan çok esnaf var.''

Bir çiftçinin kampanya tanıtımı için kullandığı afiş ise 'yurdum insanı yine iş başında' dedirtecek cinsten...

samanyoluhaber.com

 

Yorumlar

  • Henüz hiç yorum yok
Yorum yapmak için oturum açın