Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: Proje Çözüm Ortakları Aranıyor..

Proje Çözüm Ortakları Aranıyor.. 13 yıl 8 ay önce #2734

  • robinalp
  • robinalp's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 10
  • Teşekkür Sayısı: 2
Değerli Arkadaşımız,
Sizlere öncelikle IPARD konusunda biraz bilgi vermek istiyoruz.
IPARD Avrupa Birliği destekli Kırsal Kalkınma Fonudur. Bu kapsamda AB ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından, web sitemizde de belirttiğimiz gibi öncelikli illerde tarımsal işletmeler için hibe desteği verilecektir. ...Şayet sitemizi yakından incelerseniz hem IPARD konusunda hem de hibe desteği verilecek il ve işletmelerle ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
IPARD hibe destekleri için mutlaka deneyimli danışman firmalarca ciddi bir proje hazırlanması gerekmektedir. Yani hibe desteğinden faydalanmak isteyen Tarımsal İşletmelerin mutlaka profesyonel bir desteğe ihtiyaçları vardır. Şirketimizde Türkiye genelinde hizmet veren ciddi danışman firmalardan birisidir. Merkezimiz Ankara’dadır. Aynı zamanda Muğla’da da şube bazında danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Amacımız ekonomik sıkıntıların sıkça yaşandığı ülkemizde hem bilinçli tarımsal işletmelerin gelişmesine bir nebze yardımcı olabilmek hem de işsizliğin çok yüksek seviyelerde olduğu tarım sektöründeki genç arkadaşlarımıza yeni istihdam sahaları yaratabilmektir.
Serbest zamanlı “Proje Çözüm Ortaklığı” şirketimizin değişik bölgelerdeki gerek çalışan gerekse işsizlik sorunu yaşayan mühendis, tekniker, teknisyen arkadaşlara yarı zamanlı ya da tam zamanlı bir gelir elde edebilmelerine yardımcı olabilmektir. Kısaca; IPARD projelerine açık olan ilk etaptaki yirmi ildeki tarımsal işletmelerin proje ihtiyaçlarını karşılayabilmek için serbest zamanlı çalışacak, şirketimizi bu bölgelerde temsil edebilecek, proje yazılımı için gerekli olan resmi evrakların takibini yapabilecek, proje ihtiyacı olan işletme ile şirketimiz arasındaki iletişimi sağlayabilecek ve bunun karşılığında da proje bedelinin % 25’ini kazanacak yol arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Kendinizi bu konuda yetenekli ve güçlü hissediyorsanız ve ben bu işi yapabilirim diyorsanız lütfen fotoğraflı ve ayrıntı CV’niz ile bizimle iletişime geçiniz. Yapmanız gereken işlerle ilgili sürekli destek alma şansınız olacaktır.
İlginize teşekkür ederiz.

Alp Arslan KIRKPINAR
Genel Koordinatör
Boran Proje Danışmanlık
www.boranproje.com
E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Tel:0.252. 282 91 14
Gsm: 0.532. 308 37 96
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.