Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: Helal olsun sana Michael!!!

Helal olsun sana Michael!!! 16 yıl 5 ay önce #14

  • admin
  • admin's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Gencziraat Kurucusu
  • Gönderiler: 111
  • Teşekkür Sayısı: 6
Yıl: 1998, Yer: Almanya ZDF Kanalı Stüdyoları. Programa yarışmacı olarak katılan İsviçreli Michael Sauser, 188 ülkenin milli marşını notaları ile ezbere söyleyeceğini iddia ediyor. Bunun üzerine jüri rasgele bir seçimle 5 ülkenin bayrağını seçiyor.

Yarışmacı sırayla bu marşları okuyor ve Türkiye en sona kalıyor. daha önce okuduğu 4 ülke milli marşı ile ilgili olarak tatmin olan jüri, yarışmacının yarışmayı kazandığını ve Türk Milli Marşı'nı okumasına gerek kalmadığını söylüyor.

İsviçreli yarışmacı Mİchael Sauser, duruma itiraz ediyor ve madem ki Türk Bayrağını da seçtiniz, o zaman Türk Ulusal Marşını da okumak istiyorum diyor.

Çaresiz kalan jüri ve program yöneticileri, bu ricayı yerine getirmek zorunda kalıyorlar. Bunun üzerine İsviçreli Mİchael Sauser, 'Türk Milli Marşı, ayakta dinlenir' diyerek, tarihi bir söze imza atıyor ve stüdyoda bulunan herkesi ayağa kalkmaya davet ediyor.

Stüdyoda bulunan herkes ayağa kalktıktan sonra Sauser, kendi aksanı ile İstiklal Marşımızı müthiş bir coşkuyla okuyor

Buda Videosu:

Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

kendine ve işine saygı 16 yıl 5 ay önce #17

demek ki sadece Türk'üm demekle olmuyor bu işler.işte bir örneği michael.sadece işini iyi yapan birisi.bizde hayatımızın hangi kesiminde olursak olalım yeterki önce kendi işimizi hakkını vererek iyi bir şekilde yapmaya çalışalım.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.