Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU!!

ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU!! 14 yıl 1 ay önce #2394

  • yusufyel
  • yusufyel's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Aktif Üye
  • Gönderiler: 30
  • Teşekkür Sayısı: 2
Değerli organikçi dostlarım;

Kasım 1999 ‘dan bu yana bilfiil içerisinde bulunduğumuz organik gübre üretim sistemleri araştırmalarımızı,Mart 2007 ‘ den bu yana sizlerle, internet ortamında ,gerek MSN ve gerekse de MAİL yoluyla paylaştım.yumurta tavuğu gübresi esaslı,et tavuğu gübresi esaslı,büyükbaş hayvan gübresi esaslı,leonardit esaslı,evsel atıklar esaslı organik gübre üretim tesisleri konusunda istediğiniz her türlü ön bilgileri sizlere karşılıksız ulaştırdım.Hatta gönderdiğim bu ön bilgileri inceledikten sonra detay bilgiler için bana tekrar dönmeniz konusunda ısrarcı da oldum.Ama maalesef yüzlerce ön bilgi gönderdiğim kardeşlerim içerisinde detay için bana tekrar dönenlerin sayısı BEŞ bile değil…
Hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan yaptığımız bu ön bilgilendirme faaliyetimiz ÜÇ yılını doldurduğu , 01 MART 2010 dan itibaren artık,bedel karşılığında ve yüzyüze yapılarak olacaktır.Bedel karşılığını açmak gerekirse, bizden ön bilgi talebinde bulunan kardeşlerimize yusufyel.com adresimizi göstereceğiz,yüzyüze görüşmek,yerinde inceleme yapmamızı istemek gibi talebi olan kardeşlerimize organik gübre üretim tesisi kurmayı düşündükleri yere davet ederlerse cüzi bir bedel (danışma+yol+yemek.vb gibi)alacağız...Yok Konya ‘ ya bizim yanımıza gelirlerse sadece danışmanlık bedeli alarak misafir edip , yardımcı olacağız.
Kısa ön bilgilendirmeyi yeterli bulan kardeşlerimiz lütfen web sitemizi takip etsinler.Çünkü dönem dönem çok önemli bilgiler vereceğiz.
Bu arada yumurta tavuğu gübresi,et tavuğu gübresi,büyükbaş gübresi,yarasa gübresi,leonardit,kullanılmış gübre tesisi makinaları vb gibi pazarlanmasını düşündüğünüz hammaddelerin ve makinaların da pazarını web sitemizde istifadelerinize sunacağız.
Değerli dostlar;
Sizlere organikçilerin dünyasında hizmet etmeye devam edeceğiz.Organik gübre üretim tesisleri konusunda yeni gelişmeler sizinle sitemizde buluşacak.
Hepsinden önemlisi ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ konusunda gelişen tüm bilgileri ayrıca üyesi bulunduğumuz bu sitenin FORUM bölümünden de takip edebileceksiniz.

Saygılarımızla..

Yusuf yel
MAK.MÜH. KONYA
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
0 542 477 96 29
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.