Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: TARIM SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ BULUŞMA NOKTALARINDAN BİRİ

TARIM SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ BULUŞMA NOKTALARINDAN BİRİ 15 yıl 2 ay önce #998

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
AEGEANAGRI 2009 Ege Tarim, Sera ve Hayvancilik Fuari; 25 Subat 1 Mart 2009 tarihleri arasinda, kapilarini 5. kez açacak olmanin heyecanini yasiyor!

Ege Bölgesi için büyük önem tasiyan bu fuar; 5 gün boyunca tarim sektörünün öncü firmalari ile çiftçi gruplarini ve sektör profesyonellerini bir araya getirerek, yine tarim sektörünün en önemli bulusma noktalarindan biri olacaktir.
15.000 m2 kapali alana sahip Denizli Fuar ve Kongre Binalari nda düzenlenecek olan fuar; katilimcilarinin son teknolojileri ile gelistirdikleri ürünlerini tanitacagi ve mevcut is baglantilarini güclendirecegi çok degerli bir yatirim olacaktir.
5 gün sürecek fuarda, sektördeki yeni gelismelerin ve uygulamalarin anlatilacagi seminerler ile çiftçilere bilgi aktarilacak ve sektör mensuplarinin bakis acilarini genisletecek bilgi alisverisi saglanacaktir.

Orion Fuarcilik tarafindan düzenlenen fuar; Denizli Tarim il Müdürlügü, Denizli Ziraat Odalari Baskanligi, Denizli Damizlik Sigir Yetistiricileri Birligi, Tarim Kredi Kooperatifleri izmir Bolge Müdürlügü, Denizli Ticaret Odasi, Denizli Ticaret Borsasi, Denizli Sanayi Odasi ve Kosgeb tarafindan desteklenmektedir.
Daha fazla bilgi için;
Orion Fuarcilik

Nazan ERYIGIT
Halkla Iliskiler Sorumlusu
Tel : 0 232 444 04 76
Faks : 0 232 472 09 39
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
www.tarimfuari.com
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.