Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: 11.DENİZLİ TARIM FUARI’NA REKOR ZİYARETÇİ !

11.DENİZLİ TARIM FUARI’NA REKOR ZİYARETÇİ ! 8 yıl 8 ay önce #4097

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
DENİZLİ TARIM FUARI’NA REKOR ZİYARETÇİ !
Sektörün Merakla Beklediği Tarım Fuarı Hak Ettiği İlgiyi Gördü!

Bu sene 382 seçkin firma ve markanın temsil edildiği Tarım Fuarı, Ege Bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber toplam 157.416 rekor ziyaretçiyi ağırladı.

“Bilek Güreşi Etkinliği’

Denizli Tarım Fuarı kapsamında bu sene üçüncü defa düzenlenen ve Ata sporlarımız arasında yer alan Bilek Güreşi Etkinliği her gün belirli aralıklarla gerçekleşti. Ziyaretçiler arasında yapılan Bilek Güreşi Etkinliğine yoğun ilgi oldu.

“Yetenekli Çiftçi Yarışması”

Denizli'de ilin tarım ürünleri ve tarımsal ekonominin bütün Türkiye hatta diğer ülkelere tanıtılması amacıyla planlanan "Yetenekli Çiftçi Yarışması"nın finali 13 Mart 2015 Cuma günü Denizli Tarım Fuarında düzenlendi. Yarışmanın DENİZLİ İL FİNALİ’ne ilgi büyük oldu. Kazanan ailelere çeşitli hediyeler verildi.

“Sivaslı Kangallar Denizli Fuarında Yarıştı!”
Fuar, ayrıca 14 Mart Cumartesi günü saat 11.00 de Türkiye’nin ilk ‘Damızlık Kangal Köpek Yarışması’’ na da ev sahipliği yapacak. “Yerli Köpek Irklarını Koruma ve Tanıtma Federasyonu” tarafından görevlendirilen hakemler eşliğinde yapılan seçimlerde, 30 Damızlık Kangal Köpek arasından yarışmada dereceye girenlere madalya ve kupalar verilecek.
Ziyaret Saatleri
Girişin ücretsiz olduğu AEGEANAGRI 2015, 11–14 Mart tarihlerinde 10.00–18.00, 15 Mart günü ise 10.00 – 17.00 saatleri arasında tüm sektör mensuplarının ziyaretine sunulacaktır
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.