Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ KURULMASI HAKKINDA

ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ KURULMASI HAKKINDA 15 yıl 4 ay önce #732

  • yusufyel
  • yusufyel's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Aktif Üye
  • Gönderiler: 30
  • Teşekkür Sayısı: 2
DEĞERLİ ORGANİKÇİ DOSTLAR ;
Şu geçen iki ay içerisinde bu sitede yayınlanmış olan "ORGANİK GÜBRE ÜRETİM TESİSLERİ KURULMASI" başlıklı forum hakkında oldukça yoğun arama ve bilgi isteği ile karşılaştım.

Bu beni o kadar memnun etti ki tahmin edemezsiniz.

Her ,beni arayıp ,organik gübre tesislerinin kurulması konusunda bilgi isteyen, fiyatları soran ve anahtar teslimi organik gübre üretim tesisi teklifi alan organikçi ,hem küresel ısınmaya karşı hem toprak yapısının istenilen düzeye geri dönmesi ve hemde organik üretimler yapacak olan dostlarımız sayesinde gelecek kuşaklarımızın sağlıklarının sağlanması hususuna yardımcı olacak geleceğin tarım mimarları beni çok etkiledi..

Bunun üzerine araştırma çalışmalarımızın sonucunda teknolojik olarak geliştirdiğimiz tam otomasyonlu tesislerin yapım işlemini daha az maliyetle daha kaliteli organik gübre üretim tesisleri şeklinde projelerimizi yılbaşı itibarı ile hayata geçirme kararı aldık..

Her ne kadar yatırım olarak önümüzdeki 5 - 10 yıl için ideal bir yatırım olsada,getirisi çok yüksek olsada tesis maliyetleri bazı organikçi dostlarımı düşünmeye sevketti.Böyle durumlarda güç birliğinin şart olduğu muhakkaktır.

Birkaç sermaye sahibinin aralarına mutlaka ziraat mühendisi de alarak bu işlere güç birliği şeklinde girmelerinin daha da ideal olacağı düşüncesindeyim..

En küçük kapasiteden en büyük kapasiteye kadar anahtar teslimi organik gübre üretim tesisleri kurabileceğimiz gibi isteyen organikçi dostlarımıza da tasarımı bize ait olan sadece kurutma fırını kısmını da önerebiliriz...

Organikçi dostlarım arayınız detay bilgileri dosya halinde mail adresinize gönderelim.Biliyoruz ki herkese açık olan bilgiler paylaştıkça çoğalır ve artar.

Geleceğin tarımsal mimarları olan dostlarıma başarılı çalışmalar diliyorum.

yusuf yel
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.