Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: İZMİR TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 20 KASIMDA AÇILIYOR

İZMİR TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 20 KASIMDA AÇILIYOR 15 yıl 6 ay önce #657

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
Bu yil dördüncüsü düzenlenen ve Tarimin uluslararasi fuarlari arasinda yer alan Agroexpo Eurasia Izmir Tarim Sera ve Hayvancilik Fuari, 20-23 Kasimda Izmirde gerceklestiriliyor. Izmiri 4 gün boyunca tarimin merkezi haline getirecek olan fuarda, yabanci firma ziyaretlerini kapsayan etkinlikler ve ikili firma görüsmeleri organizasyonlari yapilacak.

Dünya Tarim Devleri Izmirde Bulusuyor sloganiyla yola çikan ve uluslararasi tanitim çalismalari ile yurtdisi katilimci ve ziyaretci sayisini da her yil arttiran AGROEXPO Eurasia, 30,150 m2 kapali alanda ve 4 farkli holde gerceklestiriliyor.

2008 yili katilimci firma hedefi 350 olarak belirlenen AGROEXPO Eurasiada, Tarim Makinalari, Traktör ve yan sanayi, Tohum, Fide, Fidan, Gübre, Ilac Sanayi, Sulama ve Plastik sektörü, Hayvancilik, Hayvansal Üretim Makinalari, Veterinerlik Hizmetleri, Hayvan Sagligi sektörleri sergilenecek.

22 ülke AGROEXPO Eurasiada bulusuyor
Izmir Uluslararasi Fuar Alaninda 20-23 Kasim 2008 tarihleri arasinda düzenlenecek olan Agroexpo Eurasiada, 22 ülkeyi kapsayan Alim Heyeti Programi gerceklestiriliyor.

T.C. Basbakanlik Dis Ticaret Müstesarligi koordinatörlügünde yürütülen organizasyon cercevesinde hedef secilen 22 ülke sektör firmalarinin fuar ziyareti yapmalari ve yerli firmalarla ikili is baglantisi gerceklestirmeleri saglanacak.

Yogun bir program hedeflenen organizasyon icin secilen hedef ülkeler; Afganistan, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Beyaz Rusya, Etiyopya, Irak, Isveç, Kazakistan, Kenya, Kİrgİzistan, Kuveyt, Misir, Özbekistan, Rusya, Suudi Arabistan, Senegal, Sudan Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna, Italya ve Yunanistan olarak belirlendi.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.