Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: DENİZLİ TARIM FUARI 10. YILINDA GÖZ KAMAŞTIRACAK…

DENİZLİ TARIM FUARI 10. YILINDA GÖZ KAMAŞTIRACAK… 10 yıl 5 ay önce #3524

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
Sektörde söz sahibi olduğunu kanıtlayan Aegeanagri Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 10. yılında katılımcılarının ve ziyaretçilerinin üst düzey kalitesiyle göz kamaştıracak.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Denizli Tarım Fuarı’nda 300 seçkin firma yer aldı ve ürünlerini meraklılarına sergileyebilme fırsatı yakaladı. Orion Fuarcılık tarafından, Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere tüm Türkiye’den yapılan ziyaretçi organizasyonlarıyla beraber toplam 135 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

19 – 23 Şubat 2014’de Düzenlenecek olan Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı Denizli Egs Park Fuar Alanı’nda düzenlenmektedir. Mevcut 17.000 m2 fuar alanının yanı sıra, katılımcıların taleplerine cevap verebilmek adına dış alana kurulan 6.000 m2 kapalı çadır alan ile birlikte toplam 21.000 m² alanda 350 katılımcısıyla, 145.000 profesyonel ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuar, tarım sektöründe bu sene de büyük bir ticaret hacmi oluşturacaktır.

Her yıl büyüyerek, sektörün en profesyonel ziyaretçisinin üst seviyede geldiği ve bu sene 10. Yılını kutlayacak olan Denizli Tarım Fuarı’nda yer almak, katılımcı firmalara ayrı bir prestij sağlayacaktır.

Tarımın yanı sıra sanayide de söz sahibi olan bölge, gerek alt yapılarını tamamlamış olmasıyla, gerekse de ulaşım, konaklama ve turizm alanındaki gelişmiş olanaklarıyla bütün yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, katılımcılarına böyle bir bölgede yapılıyor olmasının avantajlarını sunarken, bütün Türkiye’ye kolaylıkla açılabilmeleri için olanak yaratıyor.

Sektörde marka haline gelen Denizli Tarım Fuarı kapsamında; Tarımsal Mekanizasyon, Traktörler - Biçerdöverler, Tarım Makineleri Yan Sanayi, Sulama Teknikleri, Seracılık- Sera Konstrüksiyon Ekipmanları, Gübre, Tohum, Fide – Fidan, Zirai İlaçlar, Hayvancılık, Hayvansal Üretim Makineleri, Hayvancılık Ekipmanları, Yem Sektörü, Ambalaj ve Ambalaj Ekipmanları, Birlik, Dernek ve Sektörel Yayınlar alanlarında faaliyet gösteren sektör firmaları katılımcı olarak yer alacak.
Ekler:
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.