Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: BALIKESİR, FUARINA KAVUŞUYOR!

BALIKESİR, FUARINA KAVUŞUYOR! 13 yıl 1 saat önce #3008

  • orionfair
  • orionfair's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 14
20 yıllık fuarcılık tecrübesiyle yurt genelinde sektör lideri tarım fuarları düzenleyen Orion Fuarcılık, yeni bir fuara daha imzasını atıyor. Başlıca geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan ve bu sıfatıyla Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden biri olan Balıkesir, düzenlenecek Balıkesir Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı ile de adından söz ettirecek.

28 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Gönen’de

Balıkesir Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı 28 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’in Gönen ilçesinde gerçekleştirilecek. Balıkesir ilinin önemli üretim yerlerinden biri olan Gönen Ovası, bu önemli fuara Gönen Fuar Alanı’nda ev sahipliği yapacak.

Balıkesir’de çalışan nüfusun yaklaşık %60 ‘ı tarımla uğraşıyor. Toplam tarım ürünü üretimine bakıldığında ise il, Türkiye’de 3. sırada yer alıyor. Ayrıca büyük ve küçükbaş hayvancılığın da önemli ölçüde yapıldığı Balıkesir, geçtiğimiz yılarda kırmızı et üretiminde Türkiye’de 1. sırada yer alırken, sahip olduğu tavukçuluk işletmeleriyle de 3. il olarak tarım ve hayvancılık alanındaki yerini alıyor.

Balıkesir Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na ev sahipliği yapacak olan Gönen ise, Bursa, Çanakkale ve Balıkesir gibi önemli illerin arasında olan coğrafik konumu ile pek çok ilçenin önüne geçiyor. Sahip olduğu verimli topraklarında hemen her türlü, sebze, bakliyat, hububat, endüstri ve yem bitkileri ve meyve yetiştiriliyor.

Tarım ve hayvancılığın bu denli önem kazandığı bir ilde, Orion Fuarcılık tecrübesiyle organize edilen Balıkesir Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda; tarım, tarım teknolojileri, seracılık, hayvancılık, tohum, fidan, gübre, sulama teknolojileri ve süt endüstrisi alanlarında faaliyet gösteren sektör firmaları katılımcı olarak yer alacak.

Gerek fuarın yapıldığı dönemin sektör için elverişli olması, gerek ulaşım ve konaklama olanaklarının zengin oluşu, fuarın pek çok ziyaretçi tarafından gezileceğini işaret ediyor.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.