Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: ETO Makale Yarışması Duyurusu

ETO Makale Yarışması Duyurusu 15 yıl 1 hafta önce #1306

  • admin
  • admin's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Gencziraat Kurucusu
  • Gönderiler: 111
  • Teşekkür Sayısı: 6
ETO tarafından yürütülen AB destekli "Organik Düşün Organik Davran" (Acting Organic by Thinking Organic) projesi çerçevesinde makale yarışması düzenlenmiştir.

AMAÇ Yarışmanın amacı, organik ürün, üretim ve tüketim bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla Üniversite öğrencilerinin organik tarımla ilgili bilgi ve düşünce düzeylerinin gelişmesini sağlamaktır.

KONU Makale yarışması, organik tarımının temel ilkeleri çerçevesinde ülkemizin zengin doğal kaynakları ve ülkesel/yerel koşullar göz önünde bulundurularak geliştirilecek "Organik Düşün Organik Davran" konusunu kapsamaktadır. Yarışmada; değerlendirme kıstaslarına göre başarılı bulunan en fazla 8 (sekiz) makaleye ödüller verilecektir.

KATILIM ŞARTLARI Sözü edilen yarışmaya; Üniversitelere kayıtlı tüm öğrenciler katılabilir. Öğrenciler yarışmaya ancak tek eserle katılabilirler.
Yarışmacı, daha önce başka bir yarışmada ödül almamış ya da yayınlanmamış özgün eserle katılabilir. Jüri üyelerinin birinci derece yakınları yarışmaya başvuramaz.
Yarışmaya gönderilecek eserler de aranacak şartlar; - A4 sayfa boyutunda, 12 punto, Times New Roman karakterinde Türkçe yazılacaktır. - Eserler kaynakça hariç 10 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlanacak 3 nüsha halin de basılı ve CD'ye kaydedilmiş olarak Dernek merkezimize yollanacaktır.

- Eserler bir (tek) satır aralığı ile yazılacaktır. - Eserler özgün olmalı, alıntılar ve atıflar kaynakçada kurallara uygun olarak açıkça belirtilmiş olmalıdır. - Eserlerin üzerinde, katılanın ismi ve imzası kesinlikle bulunmamalı ve ayrı bir sayfada yarışmacının adı, soyadı, yaşı, eğitim gördüğü üniversite, bölümü, ulaşılabilinecek telefon numaraları, adresi, e-mail adresi, yarışmaya katıldığı ilçe, il açık olarak yazılmalıdır.

Diğer Hükümler - Dereceye girsin veya girmesin hiçbir eser iade edilmeyecek, teslim tarihinden itibaren eserin tüm imtiyazı yarışmayı düzenleyen Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneğine geçecek, eserler üzerinde yarışmacılar hak talep edemeyeceklerdir.

- Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği ödüle layık görülen eserleri basacaktır. - Yarışmaya katılanlar yukarıdaki tüm şartları kabul etmiş olurlar.


ÖDÜLLER 1.'lik ÖDÜLÜ 1000 TL 2.'lik ÖDÜLÜ 500 TL 3.'lük ÖDÜLÜ 250 TL Mansiyon ödülleri Yarışmada mansiyon ödülüne değer bulunan 5 esere de 100'er TL verilecektir.

JURİ ÜYELERİ Prof. Dr. Uygun Aksoy (ETO/EÜ Ziraat Fakültesi) Prof. Dr. İbrahim Ak (Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi) Prof. Dr. Sedef Akgüngör (Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi) Gürsel Tonbul (Yerlim Çiftlik Ürünleri) Ali Ekber Yıldırım (Dünya Gazetesi Tarım Yazarı) BAŞVURU Eserlerin, en geç 30 Nisan 2009 saat 17.00 tarihi itibariyle APS veya kargoya verilmiş olması veya elden Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneğinin Merkezine gönderilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU ADRESİ Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği, Kültür Mahallesi 1375 sokak No:25 Cumhuriyet İşhanı Kat:3 Daire: 306 Alsancak İZMİR Tel: 0 232 464 89 74 , Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI Sonuçlar en geç 15 Mayıs 2009 tarihine kadar Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği web sayfası olan www.eto.org.tr de açıklanacaktır.

ÖDÜLLERİN VERİLME YERİ VE ZAMANI Ödüllerin verilme yeri ve zamanı Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği "Organik Düşün Organik Davran" adlı projenin kapanış toplantısında tören ile yapılacaktır. Sonuçların açıklanması esnasında yer ve zaman duyurulacaktır.
Son Düzenleme: 15 yıl 1 hafta önce yazan admin.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.