Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: YERLİ GÜNEŞ PANELİ İMALATI

YERLİ GÜNEŞ PANELİ İMALATI 14 yıl 3 ay önce #2295

  • erhancubuk
  • erhancubuk's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
Türkiyede ilk olarak yerli uretim gunes panellerini izmirde imal eden firmamiz, tam otomasyon sistemiyle el degmeden elektrik enerjisi uretiminde kullanilan fotovoltaik günes panelleri icin calisma baslatmistir. Uluslararasi piyasada 20 yildir faaliyet gösteren Fransa merkezli Datatechnic international firmasi ile isbirligi sonucunda kurulan DataTSP, ozellikle günes paneli uretiminde dunyanin lider hammadde ureticilerinden Alman Q cell in gunes hucrelerini ve diger tum hammaddelerini konusunda en kaliteli uretimleri yapan Alman ve ingiliz firmalarindan, uretim hattinda ise isvicre makinelerini kullanmaktadir.

Firmamiz proje bazli çalismalar için ayrica muhendislik, tasarim, tedarik ve uygulama hizmetleri de verme konusunda calismalarini surdurmektedir. Ayrica konut uygulamalari, gunes enerjisi santrali, kendi kendine yetebilen sistemler, otoyol ikaz ve isiklandirma sistemleri, Sulama ve aydinlatma sistemleri icin proje uygulamasi yapabilme kapasitesine erismeyi hedeflemekteyiz.

DataTSP Gunes Panelleri A.S nin ilk hedefi cevreyi korumak oldugundan uretim suresince firmamizin temel felsefesini daima dogaya saygi olusturmaktadir. Daha iyi bir dunya icin cevreye olan saygimizi, alternatif kaynaklari daha iyi kullanarak gösterebilecegimize inaniyoruz.

Daha temiz ve yasanilabilir bir dünya için isbirliginizi bekliyoruz

Firmamiz Sertifikalari ;
ISO 9001 :2000
TUV IEC 61215
CE
urunlerimiz 25 yil garantilidir.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.