Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: SUPERGOLD-Bitki Koruma Zarı (5 Ürün)

SUPERGOLD-Bitki Koruma Zarı (5 Ürün) 16 yıl 1 ay önce #216

  • supergold
  • supergold's Avatar
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
1.SUPERGOLD-Power Up-General

Meyve Ağaçlarını, Sebze ve Süs Bitkilerini Kırağı ve Don`dan Korumak İçin Su Bazlı Bitki Koruma Zarı

Bünyesinde, doğal olarak yetiştirilmiş bitki kökleri ve Çin çayları ile asgari miktarda N-P-K yer alan, fiziksel ve biokimyasal işlemlerle üretilen ve üretiminde hiçbir şekilde kanserojen madde ve hormon kullanılmayan, kırağı ve don riski olan dönemlerde meyve ağaçlarına, sebze ve süs bitkilerine
spreyleme metoduyla uygulanan, %85 doğal (organik) içerikli, yüksek verimli, su bazlı bir koruma ürünüdür. Etken maddeleri yağ asitleridir.

Spreylemeyi müteakip 6 saat içinde, meyve ağaçlarının, sebze ve süs bitkilerinin gövde, dal, yaprak, çiçek/meyve yüzeylerinde, hava geçirgenliği tam, su geçirgenliği çok az olan, parlak ve kaygan yüzeyli, şeffaf ve elastik bir zar oluşturarak, kullanım süresine ve kullanım dozajına bağlı olarak -5 derece ila -10 dereceye kadar meyve ağaçlarını, sebze ve süs bitkilerini kırağı ve dona karşı korur.

Uygulama Zamanı :

Çiçeklenme dönemi öncesi, çiçeklenme dönemi veya çiçeklenme dönemi sonrası farketmeksizin, kırağı ve don riski olan dönemlerde, 3 hafta öncesinden uygulamaya başlanıp, kırağı ve don sezonu sonuna kadar haftada bir uygulanmalıdır.

Uygulama Şekli :

Sırt tulumbası ya da turbo atomizer (taral / pulvarizatör) kullanılarak, spreyleme metoduyla uygulanır. Uygulama, ağaçları ve bitkileri komple yıkar gibi yapılır

Dozaj :

-5 dereceye kadar koruma : 1 ton suya 16 şişe (4800 gr) konmalıdır.
-10 dereceye kadar koruma : 1 ton suya 32 şişe (9600 gr) konmalıdır.

Koruma Süresi :

Haftada bir kez olmak kaydıyla, 3 uygulama yapıldıktan sonra koruma başlar ve 1 hafta süreyle korur.

UYARI :

- Kimyasal içerikli zirai mücadele ilaçları, SUPERGOLD-Power Up-General`in organik yapısına zarar verdiğinden, birbirleri ile karıştırılıp kullanılmamalıdır.
- Bitki Koruma Zarı`nın etkisini ortadan kaldırdığı için, bu ürün uygulandıktan 1 hafta boyunca kimyasal içerikli herhangi bir zirai mücadele ilacı kullanılmamalıdır.

NOT :

- Tamamen organik içeriğine, asgari miktarda N-P-K ilave edilmiştir.
- Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 728 lisans no.su ve 8296 tescil no.su ile ithal edilmektedir.

İTHALATÇISI :

ORPA Grup Dış Tic. Ltd. Şti. İstanbul

TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ :

ANATOLYA Tarım
Kükürtlü Mh. Oulu Cd. Oylum Çiğdem Sit. A Blok No:25/6 Osmangazi-BURSA
Tel: 0 224 256 20 50 - 0 224 233 52 91 - 0 224 2562050
E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
GSM : 0 554 3878362

****************************************************************


2.SUPERGOLD-Fruit

Tüm Meyve Ağaçları, Asmalar ve Çilek Bitkileri İçin Su Bazlı Bitki Koruma Zarı

Bünyesinde, doğal olarak yetiştirilmiş bitki kökleri ve Çin çayları ile asgari miktarda N-P-K yer alan, fiziksel ve biokimyasal işlemlerle üretilen ve üretiminde hiçbir şekilde kanserojen madde ve hormon kullanılmayan, duruma göre çiçeklenme döneminden önce ya da çiçeklenme döneminden sonra
başlanıp, hasat sonuna kadar 15 gün arayla tüm meyve ağaçlarına, asmalara ve çilek bitkilerine spreyleme metoduyla uygulanan, %85 doğal (organik) içerikli, yüksek verimli, su bazlı bir koruma ürünüdür. Etken maddeleri yağ asitleridir.

Spreylemeyi müteakip 6 saat içinde, meyve ağaçlarının, asmaların ve çilek bitkilerinin gövde, dal, yaprak ve meyve yüzeylerinde, hava geçirgenliği tam, su geçirgenliği çok az olan, parlak ve kaygan yüzeyli, şeffaf ve elastik bir zar oluşturarak, aşağıda belirtilen avantajları sağlar :

Tarım zararlılarından ve mantari hastalıklardan korur, zirai ilaç tüketimini ciddi oranda azaltır. Bileşiminde yer alan %15 oranındaki N-P-K sayesinde yaprak gübresi gereksinimini de azaltır. Yaprak ve meyve yüzeylerinde tozlanmayı engeller. Yaprakların terlemesini azaltarak, meyve ağaçlarının/asmaların/çilek bitkilerinin su kaybını azaltır ve aşırı sıcak ve kuraklığa karşı meyve ağaçlarının/asmaların/çilek bitkilerinin direncini arttırır, bu sayede sulamadan ciddi oranda tasarruf sağlar. Güneşin ultraviole ışınlarını geri yansıtma özelliği sayesinde güneş yanıklarını önler. Pürüzsüz yüzeyli iyi bir kabuk oluşumunu sağlayarak kurtlanmayı, çürümeyi, çatlamayı, paslanmayı ve
leke/benek oluşumunu önler. Güçlü bir sap oluşumunu sağlayarak çiçeklerin ve meyvelerin dökülmesini önler. Yağmurdan sonra meydana gelen çatlamaları ve kurtlanmayı önler. Daha iri, daha
kalın ve daha yeşil yaprak oluşumunu sağlar ve bu sayede fotosentezi geliştirir, böylece besin maddelerinin topraktan emilimini arttırarak meyvelerin rengini ve tadını geliştirir. İri meyve oluşumunu sağlayarak rekolte artışı sağlar. Hasattan bir-iki gün evvel uygulandığı takdirde, meyvelerin toplandıktan sonra 7-10 gün süreyle dalındaki gibi taze kalmasını sağlar. Soğuk hava deposuna konmadan evvel meyvelere uygulandığında, soğuk hava deposunda kaldığı süre içinde meyvelerin sararmasını, çürümesini, buruşmasını ve donmasını önler.

Uygulama Zamanı :

Meyve Ağaçları :

(Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Vişne, Erik, Nar, Ayva, Portakal, Mandalina, Greyfurt, Limon, Muz,
Kivi, İncir, Dut, Fındık, Ceviz, Kestane, Badem, Çam Fıstığı, Zeytin)

- Eğer “Giberillic Asit (Hormon)” uygulanması gerekiyorsa, çiçeklenme dönemini müteakip meyveler
yaklaşık nohut tanesi büyüklüğüne eriştiğinde ilk uygulama yapılmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15
günde bir uygulamaya devam edilmelidir.
- Eğer meyve ağaçlarında bir önceki sene “çiçek dökülmesi” problemi yaşanmış ise çiçeklenme
döneminden 10 gün önce ilk uygulama yapılmalı, meyveler yaklaşık nohut tanesi büyüklüğüne
eriştiğinde ise ikinci uygulama yapılmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Asma :

Üzüm taneleri 3 mm çapa eriştiğinde ilk uygulama yapılmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Çilek :

Çilek bitkileri uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılmalıdır ve her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Uygulama Şekli :

Sırt tulumbası ya da turbo atomizer (taral / pulvarizatör) kullanılarak, spreyleme metoduyla uygulanır. Uygulama, meyve ağaçlarını, asmaları ve çilek bitkilerini komple yıkar gibi yapılır

Dozaj :

1 ton suya 6 şişe (1680 gr) konmalıdır.

Koruma Süresi :

Uygulandıktan itibaren 6 saatin sonunda koruma başlar ve 15 gün süreyle korur.

UYARI :

- Bitki Koruma Zarı, arıların çiçekleri döllemesine engel olduğu için çiçeklenme dönemi boyunca uygulanmamalıdır.
- Spreyleme yapıldıktan sonra 6 saat süreyle yağmurlama sulama yapılmamalıdır.
- Yağmurlu havada spreyleme yapılmamalıdır.
- Bu ürün kullanılmaya başlamadan 2-3 gün evvel, mevcut tarım zararlılarına ve mantari hastalıklara karşı gerekli zirai mücadele ilaçları kullanılmalıdır.
- Kimyasal içerikli zirai mücadele ilaçları, SUPERGOLD-Fruit`in organik yapısına zarar verdiğinden, birbirleri ile karıştırılıp kullanılmamalıdır.
- Bitki Koruma Zarı`nın etkisini ortadan kaldırdığı için, bu ürün uygulandıktan 15 gün boyunca kimyasal içerikli herhangi bir zirai mücadele ilacı kullanılmamalıdır.

NOT :

- Tamamen organik içeriğine, asgari miktarda N-P-K ilave edilmiştir.
- Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 728 lisans no.su ve 8298 tescil no.su ile ithal edilmektedir.

İTHALATÇISI :

ORPA Grup Dış Tic. Ltd. Şti. İstanbul

TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ :

ANATOLYA Tarım
Kükürtlü Mh. Oulu Cd. Oylum Çiğdem Sit. A Blok No:25/6 Osmangazi-BURSA
Tel: 0 224 256 20 50 - 0 224 233 52 91 - 0 224 233 54 95 Faks: 0 224 233 54 28
E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
GSM : 0 554 3878362

****************************************************************


3.SUPERGOLD-Vegetable

Tüm Sebze Bitkileri, Kavun-Karpuz-Hıyar-Kabak, Yerfıstığı ve Havuç-Turp-Pancar Bitkileri İçin Su Bazlı Bitki Koruma Zarı

Bünyesinde, doğal olarak yetiştirilmiş bitki kökleri ve Çin çayları ile asgari miktarda N-P-K yer alan, fiziksel ve biokimyasal işlemlerle üretilen ve üretiminde hiçbir şekilde kanserojen madde ve hormon kullanılmayan, bitki boyları 5 ila 15 cm arasındayken başlanıp hasat sonuna kadar 15 gün arayla tüm sebze, kavun-karpuz-hıyar-kabak, yerfıstığı ve havuç-turp-pancar bitkilerine spreyleme metoduyla uygulanan, %85 doğal (organik) içerikli, yüksek verimli, su bazlı bir koruma ürünüdür. Etken maddeleri yağ asitleridir.

Spreylemeyi müteakip 6 saat içinde, bitkilerin gövde, dal, yaprak ve meyve yüzeylerinde, hava geçirgenliği tam, su geçirgenliği çok az olan, parlak ve kaygan yüzeyli, şeffaf ve elastik bir zar oluşturarak, aşağıda belirtilen avantajları sağlar :

Tarım zararlılarından ve mantari hastalıklardan korur, zirai ilaç tüketimini ciddi oranda azaltır. Bileşiminde yer alan %15 oranındaki N-P-K sayesinde yaprak gübresi gereksinimini de azaltır. Bitkilerin çiçek sayısını arttırır. Yaprak ve meyve yüzeylerinde tozlanmayı engeller. Yaprakların terlemesini azaltarak, bitkilerinın su kaybını azaltır ve aşırı sıcak ve kuraklığa karşı bitkilerin direncini arttırır, bu sayede sulamadan ciddi oranda tasarruf sağlar. Güneşin ultraviole ışınlarını geri yansıtma özelliği sayesinde güneş yanıklarını önler. Pürüzsüz yüzeyli iyi bir kabuk oluşumunu sağlayarak
kurtlanmayı, çürümeyi, çatlamayı, paslanmayı ve leke/benek oluşumunu önler. Güçlü bir sap oluşumunu sağlayarak çiçeklerin ve meyvelerin dökülmesini önler. Yağmurdan sonra meydana gelen
çatlamaları ve kurtlanmayı önler. Daha iri, daha kalın ve daha yeşil yaprak oluşumunu sağlar ve bu sayede fotosentezi geliştirir, böylece besin maddelerinin topraktan emilimini arttırarak meyvelerin rengini ve tadını geliştirir. İri meyve oluşumunu sağlayarak rekolte artışı sağlar. Hasattan bir-iki gün evvel uygulandığı takdirde, meyvelerin toplandıktan sonra 7-10 gün süreyle dalındaki gibi taze kalmasını sağlar.

Uygulama Zamanı :

Sebze Bitkileri
(Domates, Biber, Patlıcan, Mercimek, Nohut, Fasulye, Bakla, Bezelye, Bamya, Börülce,
Dereotu, Maydonoz, Nane, Roka, Marul, Lahana, Brüksel Lahanası, Brokoli, Karnıbahar, Enginar,
Pırasa, Soğan, Sarımsak, Yaprak Kereviz, Kök Kereviz, Patates, Yer Elması) :

Bitki boyları 5 ila 10 cm arasındayken ilk uygulama yapılmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Kavun, Karpuz, Hıyar, Kabak :

Bitki boyları 10 ila 15 cm arasındayken ilk uygulama yapılmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Yerfıstığı :

Bitki boyları 5 ila 10 cm arasındayken ilk uygulama yapılmalıdır ve her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Havuç, Turp, Pancar :

Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılmalıdır ve her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Uygulama Şekli :

Sırt tulumbası ya da turbo atomizer (taral / pulvarizatör) kullanılarak, spreyleme metoduyla uygulanır.
Uygulama, bitkileri komple yıkar gibi yapılır

Dozaj :

1 ton suya 6 şişe (1680 gr) konmalıdır.

Koruma Süresi :

Uygulandıktan itibaren 6 saatin sonunda koruma başlar ve 15 gün süreyle korur.

UYARI :

- Spreyleme yapıldıktan sonra 6 saat süreyle yağmurlama sulama yapılmamalıdır.
- Yağmurlu havada spreyleme yapılmamalıdır.
- Bu ürün kullanılmaya başlamadan 2-3 gün evvel, mevcut tarım zararlılarına ve mantari hastalıklara
karşı gerekli zirai mücadele ilaçları kullanılmalıdır.
- Kimyasal içerikli zirai mücadele ilaçları, SUPERGOLD-Vegetable`in organik yapısına zarar
verdiğinden, birbirleri ile karıştırılıp kullanılmamalıdır.
- Bitki Koruma Zarı`nın etkisini ortadan kaldırdığı için, bu ürün uygulandıktan 15 gün boyunca kimyasal
içerikli herhangi bir zirai mücadele ilacı kullanılmamalıdır.

NOT :

- Tamamen organik içeriğine, asgari miktarda N-P-K ilave edilmiştir.
- Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 728 lisans no.su ve 8300 tescil no.su ile ithal edilmektedir.

İTHALATÇISI :

ORPA Grup Dış Tic. Ltd. Şti. İstanbul

TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ :

ANATOLYA Tarım
Kükürtlü Mh. Oulu Cd. Oylum Çiğdem Sit. A Blok No:25/6 Osmangazi-BURSA
Tel: 0 224 256 20 50 - 0 224 233 52 91 - 0 224 233 54 95 Faks: 0 224 233 54 28
E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
GSM : 0 554 3878362

****************************************************************


4.SUPERGOLD-Plant and Tree

Tütün, Çay, Pamuk, Ayçiçeği, Mısır, Buğday, Arpa ve Çeltik Bitkileri İçin Su Bazlı Bitki Koruma Zarı

Bünyesinde, doğal olarak yetiştirilmiş bitki kökleri ve Çin çayları ile asgari miktarda N-P-K yer alan, fiziksel ve biokimyasal işlemlerle üretilen ve üretiminde hiçbir şekilde kanserojen madde ve hormon kullanılmayan, bitki boyları 15 ila 20 cm arasındayken başlanıp hasat sonuna kadar 15 gün arayla
tütün, çay, pamuk, ayçiçeği, mısır, buğday, arpa ve çeltik bitkilerine spreyleme metoduyla uygulanan, %85 doğal (organik) içerikli, yüksek verimli, su bazlı bir koruma ürünüdür. Etken maddeleri yağ asitleridir.

Spreylemeyi müteakip 6 saat içinde, bitkilerin gövde, dal, yaprak ve dane yüzeylerinde, hava geçirgenliği tam, su geçirgenliği çok az olan, parlak ve kaygan yüzeyli, şeffaf ve elastik bir zar oluşturarak, aşağıda belirtilen avantajları sağlar :

“Süne zararlısı” ve “yaprak biti” gibi tarım zararlılarından ve “külleme“, “yaprak lekesi“, “pas“ ve “yaprak yanıklığı (trikularya)“ gibi mantari hastalıklardan korur, zirai ilaç tüketimini ciddi oranda azaltır. Bileşiminde yer alan %15 oranındaki N-P-K sayesinde yaprak gübresi gereksinimini de azaltır. Yaprak ve dane yüzeylerinde tozlanmayı engeller. Yaprakların terlemesini azaltarak, bitkilerin su kaybını
azaltır ve aşırı sıcak ve kuraklığa karşı bitkilerin direncini arttırır, bu sayede sulamadan ciddi oranda tasarruf sağlar. Güneşin ultraviole ışınlarını geri yansıtma özelliği sayesinde güneş yanıklarını önler. Daha iri, daha kalın ve daha yeşil yaprak oluşumunu sağlar ve bu sayede fotosentezi geliştirir, böylece besin maddelerinin topraktan emilimini arttırarak ürünün rengini ve tadını geliştirir. İri ürün oluşumunu
sağlayarak rekolte artışı sağlar.

Uygulama Zamanı :

Tütün, Çay, Pamuk, Ayçiçeği, Mısır :

Bitki boyları 15 ila 20 cm arasındayken ilk uygulama yapılmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik :

Yabancı ot mücadelesi yapıldıktan sonra ilk uygulama yaplmalıdır ve hasat sonuna kadar her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Uygulama Şekli :

Sırt tulumbası ya da turbo atomizer (taral / pulvarizatör) kullanılarak, spreyleme metoduyla uygulanır. Uygulama, bitkileri komple yıkar gibi yapılır

Dozaj :

1 ton suya 6 şişe (1680 gr) konmalıdır.

Koruma Süresi :

Uygulandıktan itibaren 6 saatin sonunda koruma başlar ve 15 gün süreyle korur.

UYARI :

- Spreyleme yapıldıktan sonra 6 saat süreyle yağmurlama sulama yapılmamalıdır.
- Yağmurlu havada spreyleme yapılmamalıdır.
- Bu ürün kullanılmaya başlamadan 2-3 gün evvel, mevcut tarım zararlılarına ve mantari hastalıklara karşı gerekli zirai mücadele ilaçları kullanılmalıdır.
- Kimyasal içerikli zirai mücadele ilaçları, SUPERGOLD-Plant and Tree`nin organik yapısına zarar
verdiğinden, birbirleri ile karıştırılıp kullanılmamalıdır.
- Bitki Koruma Zarı`nın etkisini ortadan kaldırdığı için, bu ürün uygulandıktan 15 gün boyunca kimyasal içerikli herhangi bir zirai mücadele ilacı kullanılmamalıdır.

NOT :

- Tamamen organik içeriğine, asgari miktarda N-P-K ilave edilmiştir.
- Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 728 lisans no.su ve 8302 tescil no.su ile ithal edilmektedir.

İTHALATÇISI :

ORPA Grup Dış Tic. Ltd. Şti. İstanbul

TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ :

ANATOLYA Tarım
Kükürtlü Mh. Oulu Cd. Oylum Çiğdem Sit. A Blok No:25/6 Osmangazi-BURSA
Tel: 0 224 256 20 50 - 0 224 233 52 91 - 0 224 233 54 95 Faks: 0 224 233 54 28
E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
GSM : 0 554 3878362

****************************************************************


5.SUPERGOLD-Plant and Tree

Saksı/Bahçe Süs Bitkileri, Süs Ağaçları ve Çimler için Su Bazlı Bitki Koruma Zarı

Bünyesinde, doğal olarak yetiştirilmiş bitki kökleri ve Çin çayları ile asgari miktarda N-P-K yer alan, fiziksel ve biokimyasal işlemlerle üretilen ve üretiminde hiçbir şekilde kanserojen madde ve hormon kullanılmayan, saksı/bahçe süs bitkilerine, süs ağaçlarına ve çimlere spreyleme metoduyla
uygulanan, %85 doğal (organik) içerikli, yüksek verimli, su bazlı bir koruma ürünüdür. Etken maddeleri yağ asitleridir.

Spreylemeyi müteakip 6 saat içinde, bitkilerin/ağaçların gövde, dal, yaprak ve çiçek yüzeylerinde, hava geçirgenliği tam, su geçirgenliği çok az olan, parlak ve kaygan yüzeyli, şeffaf ve elastik bir zar oluşturarak, aşağıda belirtilen avantajları sağlar :

1. Zararlı böceklere (yaprak biti, kırmızı örümcek, zararlı sinekler gibi) ve mantari hastalıklara karşı bitkileri/ağaçları korur, zirai ilaç tüketimini ciddi oranda azaltır.
2. Bileşiminde yer alan %15 oranındaki N-P-K sayesinde bitkilerin/ağaçların yaprak gübresi gereksinimini de azaltır.
3. Yaprakların terlemesini azaltarak, bitkilerin/ağaçların su kaybını azaltır ve aşırı sıcak ve kuraklığa karşı bitkilerin/ağaçların direncini arttırır, bu sayede sulamadan ciddi oranda tasarruf sağlar.
4. Yaprak ve çiçek yüzeylerinde toz birikimini önler.
5. Daha kalın, daha yeşil ve daha parlak yaprak oluşumunu sağlar ve bu sayede fotosentezi geliştirir, böylece besin maddelerinin topraktan emilimini arttırarak bitkilerin/ağaçların gelişimini hızlandırır.
6. Çiçek sayısını arttırır.
7. Güçlü bir sap oluşumunu sağlayarak yaprakların ve çiçeklerin dökülmesine engel olur.
8. Yaprakların kurumasına ve çiçeklerin kısa sürede solmasına engel olur.
9. Güneşin ultraviole ışınlarını geri yansıtma özelliği sayesinde yapraklar üzerindeki güneş yanıklarını önler.
10. Kesme çiçeklerin (gül ve karanfil gibi), dalından koparılmadan 1 gün evvel spreylendiğinde, 7-10 gün süreyle dalındaki gibi canlı kalmasını sağlar.

Uygulama Zamanı :

Saksı/Bahçe Süs Bitkileri Fideleri :

Bitki boyları 5 ila 10 cm arasındayken ilk uygulama yapılmalıdır ve her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Saksılarda/Bahçelerde Mevcut Süs Bitkileri ve Süs Ağaçları :

Tüm yıl boyunca her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Çim :

Tüm yıl boyunca her 15 günde bir uygulamaya devam edilmelidir.

Uygulama Şekli :

El fıskiyesi, sırt tulumbası ya da turbo atomizer (taral / pulvarizatör) kullanılarak, spreyleme metoduyla uygulanır. Uygulama, bitkileri/ağaçları komple yıkar gibi yapılır

Dozaj :

- 500 ml suya çeyrek~yarım kapak dolusu,
- 15 Lt suya 4 kapak dolusu,
- 1 ton suya 10 şişe (2800 gr) konmalıdır.

Koruma Süresi :

Uygulandıktan itibaren 6 saatin sonunda koruma başlar ve 15 gün süreyle korur.

UYARI :

- Spreyleme yapıldıktan sonra 6 saat süreyle yağmurlama sulama yapılmamalıdır.
- Yağmurlu havada spreyleme yapılmamalıdır.
- Çimler biçildikten sonra tekrar spreylenmelidir.
- Bu ürün kullanılmaya başlamadan 2-3 gün evvel, mevcut tarım zararlılarına ve mantari hastalıklara
karşı gerekli zirai mücadele ilaçları kullanılmalıdır.
- Kimyasal içerikli zirai mücadele ilaçları, SUPERGOLD-Plant and Tree`nin organik yapısına zarar verdiğinden, birbirleri ile karıştırılıp kullanılmamalıdır.
- Bitki Koruma Zarı`nın etkisini ortadan kaldırdığı için, bu ürün uygulandıktan 15 gün boyunca kimyasal içerikli herhangi bir zirai mücadele ilacı kullanılmamalıdır.

NOT :

- Tamamen organik içeriğine, asgari miktarda N-P-K ilave edilmiştir.
- Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 728 lisans no.su ve 8302 tescil no.su ile ithal edilmektedir.

İTHALATÇISI :

ORPA Grup Dış Tic. Ltd. Şti. İstanbul

TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ :
ANATOLYA Tarım
Kükürtlü Mh. Oulu Cd. Oylum Çiğdem Sit. A Blok No:25/6 Osmangazi-BURSA
Tel: 0 224 256 20 50 - 0 224 233 52 91 - 0 224 233 54 95 Faks: 0 224 233 54 28
E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
GSM : 0 554 3878362
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.