Merhaba iyi günler,Genç bir üretici olarak,meyvecilikte yeni olduğumuz için, tecrübesiz olduğumuz için sorularımızı anlayışla karşılayın. Gerçekten üretici açısından en büyük sorun pazarlama. Bizi şuan için en çok zorlayan üretme şevkimizi kıran konuların başında pazarlama sıkıntısı geliyor.2008 yılında kurmuş olduğumuz meyve bahçemizdeki, yarı bodur grany smith elmalarımızı üstünden sattık. Ancak yarı bodur deveci armutlarımızın pazarlamasını yapamadık. öğrenmek istediğim deveci armudunun hasadı en erken nezaman başlamalı ve nezamana kadar hasad bitirilmiş olmalıdır. birde deveci armutlarının depolamanmasında boylama ve sınıflama nasıl yapılıyor, krtiterler nedir. Pazarlama konusunda neler yapabiliriz. Bu konuda tecrübeli bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacımız var.Teşekkürler