Son Güncelleme:Cuma, 03 May 2013

Zirai İlaç Bayiliği Sınavı

zirai_ilac_bayisi_gencziraat.jpgTarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yapılan Bitki Koruma Ürünleri Bayilik ve Toptancılık İzin Belgesi Sınavı için Ziraat Mühendisi, Ziraat Teknikeri ve Ziraat Teknisyenlerinin 26 Nisan 2009 'da Ankarada yapılacak sınava girebilmeleri için 12 Mart mesai saati bitimine kadar Tarım İl Müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor.

Başvuru sırasında bulundurulması gereken evraklar ise  kimlik, diploma ve 2 adet vesikalık fotoğraf , tekniker ve teknisyenlerin kamu veya özel kurumlarda zirai mücadele hizmetleri alanında en az 3 yıl çalıştığını gösterir belgenin olması gerekmektedir.  Teknikerlerden ayrıca bitki sağlığı ile  ilgili aldığı dersleri gösteren not belgesi ve ya transkript de istenmektedir.

Sınavdan 100 üzerinden 80 puan almanız gerekiyor. (Not: Daha önce sınava giren 2565 kişiden sadece 26 kişinin 80 barajını geçebilmişti.)

Sınava girecek tüm meslektaşlarımıza başarılar dileriz.

Yorumlar (45)

Önceki Yorumları Yükle
  • sınav soruları olan var mı???????

    0 Beğen
  • SLM ARKADAŞLAR ANKARADAN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE ZİRAİ İLAÇ SINAVI ANKARADA YAPILACAKMIŞ 2010 SINAV TARİHİ 25.04.2010 25 NİSANDAYMIŞ DUYURULUR.TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN MÜRACAAAT

    0 Beğen
  • sınav soruları değil ama konu başlıkları var tlf 05306972948

    0 Beğen
  • SINAVIN YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER NİÇİN SINAVA GİRMEK İÇİN CAN ATIYORLAR...

    0 Beğen
  • benim bildiğim puan 80 den 60 a indirilmişti. ne oldu palavra mı çıktı. :(

    0 Beğen
  • kardeşim ben 1997 mezunuyum açsaydım şimdi 13 senelik bayim olacaktı.adamlar aynen şöyle diyor daha önce biz çöpten diploma varmişiz yani sizi kandırmışız şimdi doğrusunu yapıyoruz seni kendi dürüst olmayan sistemimi kontrol etmek ya da afedersiniz eşek yerine koymak için sınava tabi tutuyorum.gelde şu canım hakkaniyetli sisteme sövme hey allahım yav yani ben bayi açmak içinde sınavamı girecem sevdiğimin ülkesinde açmıyorumda girmiyorumda.

    0 Beğen
  • ARKADAŞLAR BU ZİRAİ İLAÇ RUHSATIYLA İLGİLİ HİÇ DAVA AÇAN VARMI BEN DAVA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM BÖYLE BİR SAÇMALIK OLAMAZ VERİLMİŞ BİR HAKKIN GERİ ALINAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM GEREKİRSE SON MAHKEME MERCİNE KADAR ÇIKILABİLİR

    0 Beğen
  • ZİRAİ İLAÇ BAYİLİK SINAVINA HAZIRLIK KİTAPÇIK CD'Sİ

    25 Eylül 2010 tarihinde Ankara'da yapılacak olan Zirai İlaç Bayilik Sınavına Hazırlanmak için gerekli tüm bilgileri kapsayan BAYİLİK SINAV KİTAPÇIĞI CD'si satışa sunulmuştur. Kitapçık içerisinde bitki koruma genel bilgileri, yönetmelik ve tebliğler, sınav konuları hakkında yeterli bilgiler bulunmaktadır.
    Sınav Kitapçık CD'sine 80.00.- TL'sını aşağıdaki hesaba yatırarak sahip olabilirsiniz.
    Halkbank Ortaca Şubesi. IBAN: TR09 0001 2001 2050 003V 1000 82
    Not : Yukarıdaki hesaba havale yada EFT yaptıktan sonra makbuzun fotokopisine alıcı adresini ekleyerek E-mail:robinalp@hotmail.com adresine gönderiniz. İletişim :0.532. 308 37 96 Havale işleminden sonra bir yada iki gün içerisinde kitapçık adresinize kargo ile gönderilecektir.(Kargo bedeli alıcıya aittir)

    0 Beğen
  • öncelikle merhabalar,

    hazırlamış olduğunuz kitapçıkta hastalık ve zararlılar konusunda değinildi mi? bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.

    iyi çalışmalar

    0 Beğen
  • arkadaşlar size katılıyorum biz bölümü boşuna mı okuyoruz bu sınavda neyin nesi artık böyle bi snaw yaplmasn...

    0 Beğen
Yorum yapmak için oturum açın